Πολιτική | ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ | hits: 981
Προσωπική εξομολόγηση
σημείωμα των Σ.Κ.
Δευτ, 10 Ιαν 2005

Αυτόν τον δικτυακό τόπο τον συντηρεί μόνος του ένας άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και ταλέντα. Φαντάζομαι ότι αυτό γίνεται αντιληπτό στον επισκέπτη. Δεν παριστάνω τον σεμνό, ξέρω ότι έχω κάποιες ικανότητες - που μάλιστα έχει σημασία πώς και από πού αποκτήθηκαν και κάποτε θα προσπαθήσω να το εξηγήσω - γι αυτό και επιβιώνουν μέχρι στιγμής οι Σελίδες Κριτικής. Όμως η έλλειψη γνώσεων και ταλέντων δυσκολεύει τα πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια δεν κάνω άλλη δουλειά παρά να γράφω και μερικοί γνωστοί μου λένε πως γράφω καλά, παρ' όλα αυτά όμως το γράψιμο δεν μου είναι εύκολο. Μου παίρνει πολύ χρόνο, και μερικές φορές οι σκέψεις μου διατυπώνονται πολύ πιο φτωχά από ότι είναι στο μυαλό μου. Επιπλέον κάνω και λάθη και έτσι δεν εμπιστεύομαι να γράφω κατ' ευθείαν σε επεξεργαστή κειμένου που δεν έχει ορθογραφικό έλεγχο πράγμα που είναι επίσης χρονοβόρο.

Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν είναι δυνατόν να έχω κάποια επιβεβαίωση. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου γιατί η άποψή μου πώς οι τρέχουσες πολιτικές δεν έχουν μέλλον, φαίνονται μηδενιστικές για οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται γύρω μας. Ωστόσο τα γεγονότα είναι τόσο πυκνά και οι καταστάσεις τόσο μεστές νοήματος που είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγω από τον πειρασμό της παρέμβασης απ' την στιγμή που έχω την ευκαιρία να το κάνω.

Συνεχίζω επομένως την προσπάθεια, προσπαθώντας να μην έχω άγχος. Ελπίζω πως η τεχνική βελτίωση των Σελίδων θα διευκολύνει την κατάσταση. Ήδη προσπαθώ να βελτιώσω την εμφάνιση του site και η χρήση των δυναμικών σελίδων θα διευκολύνει την δουλειά ανεβάσματος αρχείων και ένταξής τους στις σελίδες. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα διευκολυνθεί η περιήγηση και ότι ο επισκέπτης θα βρίσκει αμέσως αυτό που θέλει.

Εν ονόματι όλων αυτών ζητάω να ανεχθείτε μια προσωρινή ακαταστασία και να ρίχνετε μια ματιά σε μια σειρά θεωρητικών μικρών άρθρων που θα δημοσιεύονται στην "Θεσσαλονίκη" πάνω στο παραμελημένο ζήτημα της εξουσίας. Πρώτο σ' αυτή την σειρά είναι το άρθρο με τίτλο «κοινωνία, αριστερά και έρωτας». Ρίξτε επίσης μια ματιά και στο άρθρο για την «εθνική εξάρτηση χωρίς έθνος».

Κωστής
Σ.Κ.