Το πολιτικό παιχνίδι παίζεται στην κοινωνική βάση
σελίδα εγραφής νέου συνεργάτη
 

Για να εγγραφήτε σαν συνεργάτης στις ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ θα πρέπει να συμπληρώσετε
κατάλληλα και τα τρία παρακάτω πεδία και να πατήστε το κουμπί εισαγωγή!

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης (password) θα πρέπει να συμπληρώσετε μόνο το πεδίο email με την διεύθυνση που έχετε ήδη δώσει και να πατήστε το κουμπί αντικάτασταση!

Και στις δύο περιπτώσεις, ο μυστικός κωδικός αναγνώρισης (password), θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωρηθεί στις Σελιδες Κριτικής.

 

Στο πεδίο όνομα θα εισάγετε το όνομα με το οποίο θέλετε να υπογράφετε τα σχόλια σας. Μπορεί να είναι το πραγματικό σας όνομα ή ψευδώνυμο, νομίζω όμως ότι είναι προτιμότερο να αποφύγετε ένα εντυπωσιακό αλλα παράξενο ψευδωνυμο. Χρησιμοποιήστε από 4 μέχρι 30 λατινικούς χαρακτήρες ή ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορούν να υπαρχουν και κενά.

Στο πεδίο username θα εισάγετε το κωδικό όνομα με το οποίο θα αναγνωρίζεστε για την είσοδό σας στην σελίδα σύνταξης σχολίων. Θα χρησιμοποιήσετε μόνο από 4 μέχρι 12 λατινικούς χαρακτήρες, χωρίς κενά.

Στο πεδίο email θα εισάγετε μια εγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα πρόσωπο. Θα χρησιμοποιήσετε 5 ή περισσότερους λατινικούς χαρακτήρες

 
όνομα:
username:
email:
   
 
ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ